6977630278 Στεφανοβίκειο, Μαγνησία agrot.sinet@gmail.com

"ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΦΙΣΤΙΚΙ"
Ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ


 

Από το καλοκαίρι του 2009 λειτουργεί ο Αγροτικός Συνεταιρισμός «ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΦΙΣΤΙΚΙ» µε απόφαση του Ειρηνοδικείου Βόλου. Ο Αγροτικό Συναιτερισμός ΘΕ.ΦΥ. ΣΤΕΦΑΝΟΒΙΚΕΙΟΥ αναγνωρίστηκε ως Ομάδα Παραγωγών από την Νομαρχία Μαγνησίας την άνοιξη του 2010. 

Αποτελείται από µέλη κατοίκους παραγωγούς Στεφανοβικείου, Ριζόμυλου, Καναλιών, Αγίου Γεωργίου Φερών καθώς και από το Σωτήριο και τον οικισμό Μύρων Λάρισας. 

Σκοπός του Α.Σ. ΘΕ.ΦΥ. είναι η µεγιστοποίηση της παραγωγής, η βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων (ξηροί καρποί) και η κορύφωση της εµπορικής αξίας µε στόχο την εξασφάλιση ικανοποιητικού επιπέδου ζωής, τόσο στα µέλη όσο και στις οικογένειες αυτών.

Προς το παρόν υπάρχουν µηχανήµατα επεξεργασίας κελυφωτού φιστικιού και έγινε αγορά οικοπέδου στο Στεφανοβίκειο, προσανατολιζόµενοι στην ανέγερση κτιριακού συγκροτήµατος. 

Έχουµε τακτικές επαφές µε άλλους τρεις συνεταιρισµούς ανά την Ελλάδα καθώς και γνωριµίες µε χονδρεµπόρους «ξηροκαρπέτες» τόσο στην εγχώρια αγορά, όσο και στο εξωτερικό, σε Ιταλία, Σουηδία, Αλβανία και Ρωσία. 

Έχουµε εµπιστοσύνη στους εαυτούς µας, πιστεύουµε σε αυτό που κάνουµε και ευελπιστούµε πως θα πετύχουµε.

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο:

Πρόεδρος

Πρασσάς Κών/νος

Αντιπρόεδρος

Κουκουτσέλος Χρήστος

ΤαμTresίας

Μπουρόπουλος Βασίλειος

Γραμματέας

Σβερονόπουλος Αθανάσιος

Μέλος

Αντζούρης Ιωάννης